Reviiri ja oma riista

Metsästysseuralla on käytössä reviiri- ja oma riista-palvelut

Reviiri löytyy osoitteesta https://reviiri.org Käyttäjätunnuksista alempana tietoa.

Reviiri on metsästysseuran maanvuokrasopimusten ylläpitoa varten. Siitä on myös hyötyä metsästäjälle. Windows, IPhone ja Android puhelimiin on ladattavissa b-bark navigointiohjelma, jolla metsästysseuran ajantasaiset metsästysmaat saa esimerkiksi puhelimeen näkyviin. Tietokoneella reviiri sivuilla voi tarkastella karttoja. Reviirin metsästysseuramaat toimivat myös b-bark koiratutkilla.

Oma riista löytyy osoitteesta https://oma.riista.fi/ Jokainen voi tehdä omat tunnukset sinne rekisteröitymällä esim. pankkitunnuksilla. Oma Riista palveluun on reviiristä siirretty myös metsästysseuran maat. Oma riista palveluun merkataan mm. saalisilmoitukset, Lisäksi Oma riistasta saa metsästysseura alueet ainakin Garminin ja Trackerin koiratutkille/navigaattoreille. Oma riistassa metsästysseuran maat saa näkyviin kutsusta, joten lue alempana miten kutsun saat.

Reviiri tunnukset ja Oma riista:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen sihteeri@pelsonmetsästysseura.fi

Sähköpostiin seuraavat tiedot:

Nimi

Puhelinnumero

Osoite

Sähköpostiosoite (jos joku muu kuin mistä lähettää postia)

Metsästäjänumero (löytynee metsästyskortista tai oma riista omat tiedot osiosta)

t. Sihteeri